Morcheeba şi Parov Stelar Band revin la Bucureşti pentru el de-al doilea eveniment marca TM Live. Acesta va avea loc pe 8 octombrie 2011 la Sala Polivalentă şi îi mai va aduce pe The Amsterdams şi Electric Brother.

Citeşte mai multe detalii despre concertul Morcheeba şi Parov Stelar Band!

La exact un an de la concertul susţinut la Sala Palatului, Morcheeba revine la Bucureşti. Britanicii au în spate 15 ani de carieră care îi plasează printre favoriţii fanilor trip-hop-ului din toată lumea.

Află cum a fost la concertul Morcheeba de anul trecut!

Ritmuri relaxante combinate cu show-urile pline de energie şi versuri captivante au dat trupei alcătuită din fraţii Paul şi Ross Godfrey şi Skye Edwards un element de unicitate. În cadrul ultimului concert de la Bucureşti Skye Edwards&Co şi-au vrăjit pur şi simplu fanii care timp de 2 ore au fost complet cuceriţi de desfăşurarea de forţe de pe scenă.

Creatorul electroswing-ului revine la Bucureşti

Parov Stelar Band este una dintre trupele care s-a diferenţiat pe piaţa muzicală internaţională prin stilul unic. Trupa îl are în spate pe creatorul electroswing-ului, Parov Stelar, şi s-a bucurat în cei şase ani de existenţă de un succes foarte de mare.

Vezi cum a fost la ultimul show Parov Stelar band de la Bucureşti!

Jazz, swing, house şi breakbeat sunt elementele care compun stilul muzical al trupei, care anul acesta ne-a vizitat ţara de 4 ori. În Bucureşti artiştii au cântat ultima oară la Arenele Romane în luna martie în faţa miilor de fani ce au dansat ore întregi pe piesele trupei.

The Amsterdams şi Electric Brother în deschidere

The Amsterdams este una dintre cele mai reprezentative trupe de indie rock din România. Andrei Haţegan şi colegii săi au o carieră de mai bine 6 ani, în 2010 ei fiind aleşi să deschidă concertul pe care trupa The Cranberries l-a susţinut la Bucureşti.

Electric Brother este unul dintre cei mai apreciaţi compozitori şi muzicieni români ai noii generaţii. De-a lungul timpului el a colaborat cu o mulţime de artişti, ca Junkyard, The Amsterdams şi Kumm şi a compus coloana sonoră a unora dintre cele mai importante filme româneşti ale ultimilor ani, „Marfa și Banii” şi „Furia”.

Biletele pentru evenimentul de la Sala Polivalentă vor putea fi achiziţionate în avans la 70 lei de pe www.bilete.ro şi din oficiile poştale semnalizate „Aici Bilete.ro”. În seara evenimentului preţul tichetelor va fi de 95 lei.