Sâmbătă, 9 martie 2011, Arenele Romane din Bucureşti au reprezentat locul de întâlnire pentru mii de fani ai muzicii electronice. Pregătiţi pentru o noapte de neuitat, fanii Antipop aka Télépopmusik, Parov Stelar Band şi John Digweed au dansat până dimineaţă pe ritmurile nebune ale Dj-ilor aduşi în capitala de The Mission.

Petrecerea a început in jurul orei 22:00 cu setul lui Bogdan. DJ-ul român a reuşit să pregătească publicul pentru mixurile headline-urilor serii. La butoane a urcat apoi Antipop aka Télépopmusik care şi-a încântat minute întregi fanii cu mixurile sale energizante.

Nebunie electroswing cu Parov Stelar Band

Exact la ora 01:00 scena de la Arenele Romane a fost luată cu asalt de Parov Stelar şi a lui band. Primele ritmuri de electro swing au fost întâmpinate cu urale şi aplauze de miile de fani prezenţi în cortul ce a devenit rapid neîncăpător. Înghesuiala nu i-a deranjat însă pe cei prezenti, care s-au lăsat cuceriţi de acordurile nebune de swing combinate cu beaturile electrizante ale lui Parov. De la pupitrul de DJ, Marcus Füreder şi-a „dirijat orchestra” pe parcursul întregului setlist, oferindu-le celor prezenţi o „petrecere nebună„, aşa cum ne-a promis în interviul pe care ni l-a acordat în luna februarie.

Cu un Max the Sax care crea isterie în rândul domnişoarelor prezente la fiecare apropiere de centrul scenei şi o solistă într-o formă de invidiat, band-ul lui Parov a depaşit aşteptările tuturor celor prezenţi. Gaşca stelară a revenit la bis pentru patru piese, publicul lăsându-i cu greu să părăsească scena. Încântaţi de reacţia publicului şi uimiţi de atmosfera petrecerii The Mission, Parov Stelar Band s-a îndreptat spre autocarul de turneu ce îi adusese de la Timişoara după peste 90 de minute petrecute pe scenă.

John Digweed a mixat până în zori

După live show-ul celor de la Parov Stelar Band, o parte dintre cei prezenţi au încercat să părăsescă cortul, dar din nefericire s-au întâlnit cu fanii lui John Digweed care vroiau să intre în cort. S-a creat astfel o aglomeraţie destul de mare, singura cale de acces din/spre cort fiind blocată minute întregi. Cei mai curajoşi, şi-au găsit rapid locuri în tribunele Arenelor Romane, dansând fără întrerupere fără a fi deranjaţi de frig.

La câteva minute după 02:30, John Digweed a urcat la pupitru. Mixurile sale nebune au reuşit să facă publicul să danseze până aproape de răsărit. Digweed a făcut un show complet la Arenele Romane, cu un set plin de energie combinat cu efecte vizuale fascinante şi jocuri de lumini, DJ-ul şi-a încântat miile de fani prezenţi la Arenele Romane.

Cum era de aşteptat un eveniment cu asemenea headlineri nu avea cum să nu fie un adevărat succes. Arenele Romane au fost pur şi simplu neîncăpătoare pentru numărul extrem de mare de fani ai muzicii electronice prezenţi sâmbătă la evenimentul sold-out organizat de The Mission. Mii de tineri au dansat aproape fără oprite timp de opt ore pe ritmurilor frenetice ale invitaţiilor speciali.

Vezi mai multe filmări de la evenimentul The Mission!

Vezi întreaga galerie foto a evenimentului!