Acest eveniment a avut loc in data de 11 Mar 2011.
Vezi alte evenimente cu , , .

Vineri, 11 martie 2011, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT) va avea loc prima ediţie Scottish Pub Fest. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt austriecii de la Parov Stelar Band, iar în deschidere vor concerta Publika şi Cover Band.

Scottish Pub va încerca să creeze începând de anul acesta o nouă tradiție pe meleaguriele bănăţene. Astfel, pe 11 martie la CRAFT va avea loc prima ediţie a Scottish Pub Fest un eveniment care se anunţă a fi o explozie de energie şi muzică bună.

Pe parcursul întregii seri, atmosfera la Scottish Pub Fest va fi întreţinută de Vali Bărbulescu, MC-ul evenimentului. Iar Marcus Füreder, unul dintre creatorii stilului electro swing, și colegii săi de trupă vor încânta publicul cu piese ca „Chambermaid Swing„, „Hurt” sau „Coco„. Seara se va încheia cu un after party cu Vali Florea şi DJ Jo.

La finele evenimentului participanţii vor putea primi un DVD cu filmarea HD realizată cu camere mobile şi fixe de-a lungul întregii seri.

Preţul unui bilet este de 35 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la Scottish Pub (str. Eugeniu de Savoya nr. 9, Timişoara). Mai multe informaţii puteţi afla la 0723 871 686

Acesta este cel de-al cincilea concert Parov Stelar Band la Timişoara şi va avea loc doar cu o zi înaintea concertului trupei din cadrul evenimentului organizat de The Mission la Arenele Romane din Bucureşti.

Parov Stelar: “Vom avea petreceri nebune, credeţi-mă!”

Centrul Regional de Afaceri Timişoara
: Bd-ul Eroilor de la Tisa nr. 22, Timişoara

Sursă: www.opiniatimisoarei.ro