Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile evenimentul a fost amânat până la o dată ce va fi ulterior anunţată. Organizatorii îşi cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate. Află mai multe detalii!

Sâmbătă, 18 februarie 2012, cel mai important nume dance din lume, Ministry of Sound, va poposi la Arenele Romane din Bucureşti. Începând cu ora 22:00, pe scena evenimentului vor urca nume sonore precum Global Deejays, Paul Deighton, Adrian Eftimie şi Syos.

Câştigă invitaţii la Ministry of Sound!

Cu peste 800 de evenimente organizate anual, Ministry of Sound este unul dintre cele mai de amploare proiecte dance din lume, adunând anual peste 600.000 de participanţi din întreaga lume. În cei peste 20 de ani de activitate, Ministry of Sound a vândut peste 50 de milioane de album şi vând anual aproximativ 2 milioane de bilete.

În 2004 lua naştere Global Deejays şi foarte curând reuşeau să ajună printre preferinţele publicului iubitor de muzică dance. Piese ca „The Sound of San Francisco”, „What a Feeling” (Flashdance), „Everybody’s Free„, „The Stars on 45” şi „My Friend” le-au asigurat prezenţa constantă în topurile dance din lume.

Paul Deighton este cel care a reprezentat şi a făcut cunoscut brandul Ministry of Sound în toate colţurile lumii, de la India, Japonia, China, Hong Kong sau Vietnam, la Africa de Sud, Brazilia, Columbia, Rusia, Egipt, Spania, Olanda şi tot aşa. Ca producător muzical a lansat piese care s-au bucurat atât de aprecierea publicului, cât a caselor de discuri.

Începând cu 2004, Adrian Eftimie devine unul dintre rezidenţii Kristal Glam Club, experienţă care îi propulsează cariera de DJ. Piesa „No Side Effect” lansat în 2006 devine repede un hit şi este remixată  de numeroşi producători români sau străini.

Despre Syos nu se ştiu prea multe, doar că fiecare apariţie a lui reuşeşte să electrizeze publicul, indiferent de locaţie.

Bilete Ministry of Sound

Biletele achiziţionate înaintea evenimentului costă 35 de lei de pe www.myticket.ro. Biletele cumpărate la intrare vor costa 50 de lei.

Accesul este permis doar persoanelor care au împlinit 18 ani pană în ziua evenimentului.

Evenimentul este organizat de echipa Xteria care a organizat anul trecut Xteria The Legend of Dreams Festival şi Sander Van Doorn.