Acest eveniment a avut loc in data de 21 May 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la .

UPDATE: Concertul pe care Kate Ryan trebuia să îl susţină în prima zi de festival a fost amânat. Află motivele!

Sâmbătă, 21 mai 2011, la Arenele Romane din Bucureşti are loc prima ediţie a XTERIA – The Legend of Dreams Festival.

Pe scena de la Arenele Romane, XTERIA – The Legend of Dreams Festival reuneşte importante nume ale scenei pop şi electro româneşti şi mondiale. Evenimentul va avea la ca bază conceptului alb şi negru, binele şi răul, ziua şi noaptea. Publicul este invitat să vină la concert îmbracat în alb şi/sau negru şi să păşească într-o lume de vis.

Program XTERIA – The Legend of Dreams Festival

Ca urmare a reprogramării concertului Kate Ryan la Bucureşti, prima zi de festival nu va mai avea loc.

Sâmbătă – 21 mai 2011 – ora 22:30

Snatt&Vix (România)
Phunk Investigation (Italia)
Paul Mendez (Marea Britanie)
Dash Berlin (Olanda)

Prezentă pentru prima oara în România, Kate Ryan va concerta pe scena de la Arenele Romane în prima seară de festival. Câştigătoare a premiului „Cel mai bine vândut artist belgian” la World Music Awards în 2008 şi fostă participană la festivalul Eurovision, Kate Ryan vine în România în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album.

Dash Berlin a fost considerat o revelaţie pe scena electro în 2007. Descoperit de Armin Van Buuren, artistul olandez este primul DJ care intră direct pe poziţia a 15-a topului DJ Mag. În 2009 piesa sa „Man On The Run” a fost considerată „Cea mai bună piesă trance” în cadrul premiilor Trance Awards.

Cu o carieră de peste 19 ani, Paul Mendez este un veteran al muzicii electronice. De-a lungul timpului a vândut sute de mii de albume şi a mixat în deschiderea unor DJ ca Tiesto şi David Guetta. În 2010, Paul s-a aflat pe poziţia a 19-a în topul DJ Mag.

Phunk Investigation sunt unii dintre cele mai importanţi artişti de pe scena muzicii dance din Italia. Piesa „Get Up, Stand Up” le-a adus prima poziţie în Billboard Top 100 Singles Airplay. Cei doi italieni având o colaborare strânsă cu UMEK şi Tocadisco.

Snatt&Vix este cel mai important duo trance din România. Piesele lor s-au regăsit de mai multe ori pe compilaţiiile lansate de Armada, lable-ul celebrului Armin Van Buuren. Cei doi DJ români au mixat în deschiderea lui Ferry Corsten în 2009 şi lui Paul Van Dyk în 2010.

Informaţii bilete

Biletele şi abonamentele pentru XTERIA – The Legend of Dreams Festival vor fi disponibile începând din 21 martie 2011, online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

Preţurile biletelor vor fi următoarele:

– 50 lei (până pe 15 aprilie 2011)
– 60 lei (până pe 20 mai 2011)
– 75 lei (în ziua concertului)

Cumpara bilet

UPDATE: Biletele care au fost cumpărate pentru ziua de 20 mai vor fi valabile în cea de-a doua seara sau, dacă cei care le-au achiziţionat nu doresc sa participe la show-ul din 21 mai, vor putea returna biletele în acelaşi loc de unde le-au achiziţionat. Pentru cei care au cumpărat abonamente, aceştia vor putea recupera diferenţa de 50% din sumă.

Festivalul ce va avea loc între 20 şi 21 mai 2011 pe 21 mai 2011 la Bucureşti este organizat de XTERIA Management şi este primul festival tematic de amploare din ţara noastră.