Unul dintre cele mai importante evenimente dance din lume, Ministry of Sound va avea loc pe 18 februarie 2012, la Arenele Romane din Bucureşti.

Află mai multe detalii despre Ministry of Sound la Bucureşti!

Nume sonore precum Global DeejaysPaul DeightonAdrian Eftimie şi Syos vor avea grijă ca toţi participanţii de la Ministry of Sound să aibă parte de cea mai bună atmosferă. Ministry of Sound este de 20 de ani unul dintre cele mai elaborate proiecte de dance din lume, adunând în fiecare an peste 600.000 de participanţi în întreaga lume. Anual, Ministry of Sound reuşeste să organizeze peste 800 de evenimente pe tot mapamondul.

iConcert.ro şi Xteria te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 10 februarie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele patru invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat. Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt: Balcan Flavius-Razvan, Hajdu Debora, Gheorghe Gratiela şi Ivanov Mihai Traian! Felicitări!

Tragere la sorţi Ministry of Sound:

Notă: Primele patru numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.goodfon.com