Evenimentul Ministry of Sound ce trebuia să se desfăşoare pe 18 februarie 2012 va fi amânat până la o dată ulterioară. Pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti trebuiau să urce weekend-ul acesta Global Deejays, Paul Deighton, Adrian Eftimie şi Syos.

Amânarea are loc din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care au provocat o serie de daune asupra locului de desfăşurare al evenimentului. Cortul încălzit de la Arenele Romane în care urma să aibă loc evenimentul organizat de Xteria Dance a fost avariat de zăpadă.

Organizatorii anunţă că: „Mihai Cernea, administrator Arenele Romane, a pornit procesul de reparare a structurii. Drept urmare, evenimentul se va relua în viitorul apropiat, încercând ca săptămâna viitoare să se stabilească o dată exactă.

Biletele ce au fost deja achiziţionate rămân valabile pentru noua dată. Persoanele care nu îşi doresc sau nu mai pot participa la eveniment îşi pot recupera contravaloarea biletelor de la centrul de unde au fost achiziţionate.

Organizatorii asigură că depun toate eforturile pentru a organiza Ministry of Sound World Tour în Bucureşti într-un mod ireproşabil în viitorul apropiat.