Acest eveniment a avut loc in data de 7 Feb 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 7 februarie 2014, începând cu ora 19:00, în Club Fabrica din Bucureşti va avea loc evenimentul special METALHEAD Awards 2013-2014. Pe scenă vor urca următoarele trupe: Negură Bunget, Bucovina şi Vidma. Invitaţii speciali ai serii sunt trupa L.O.S.T.

METALHEAD Awards reuneşte pe scenă trupele româneşti câştigătoare la Best Of 2013 pe fiecare categorie în parte (best metal band, best alternative band, best metal album, best alternative album, best metal newcomer şi best alternative newcomer) vor cânta live în faţa fanilor.

Negură Bunget a devenit în 2013 prima formaţie din România care a reuşit să susţină în mod independent un turneu Nord American de 40 de oraşe, ce a inclus şi prezenţa la festivalul Maryland Deathfest, cel mai apreciat eveniment de profil din America.

Bucovina este o formație de viking metal/folk metal din Iași, România, fondată în anul 2000. Componenţa sa îi include pe Florin „Crivaț” Tibu (chitară), Bogdan Luparu (chitară), Bogdan „Vifor” Mihu (tobe) şi Jorge Augusto Coan (chitară bas).

Trupa Vidma este relativ nouă pe scena de metal a României, aceasta formându-se la începutul anului 2012. Stilul pe care în abordează trupa se încadrează la extreme metal. Vidma este compusă din Luca Nicolaescu (voce, chitară bas), Tudor Ungurean (chitară ritm), Luca Rusu (tobe) şi Alex Mihai (chitară solo).

Bilete METALHEAD Awards 2013-2014 la Bucureşti

Organizatorii recomandă cumpărarea biletelor în avans de pe www.iabilet.ro la preţul de 25 lei. În seara evenimentului la intrare biletele vor costa 35 lei.

La acest eveniment se găsesc şi bilete la show-ul Watain de pe 7 aprilie 2014 din Colectiv dar şi la METALHEAD Meeting 2014 de pe 7 iunie 2014 ce va avea loc la Arenele Romane.