Trupa suedeză Watain, elita scenei de black metal din prezent, va concerta, pe 7 aprilie 2014, în Club Colectiv din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri ce încep de la 50 de lei, în funcţie de perioada de achiziţie.

Grupul Watain a căpătat rapid statutul de nume cult, iar în acest moment este una din puţinele trupe a cărei muzică şi concept vizual definesc cu precizie viziunea muzicii black metal, aşa cum a fost ea concepută încă din primii ani ai existenţei sale.

Ultimul album de studio al trupei „The Wild Hunt” (2013) a beneficiat de o puternică promovare în cursul anului trecut, printr-un turneu internaţional, trupa fiind invitată la cele mai mai festivaluri europene de gen.

Pe 7 aprilie fanii genului black metal sunt invitaţi la un concert interesant, devenind astfel parte parte din macabrul univers Watain. Show-ul de la Bucureşti se va bucura de o producţie vizuală unică, grupul suedez va transforma scena din Colectiv într-un adevărat altar plin de elemente simbolice oculte şi efecte pirotehnice.

Invitaţi speciali vor fi suedezii de la Degial, promotori ai curentului old school death metal, un supergrup în care au activat de-a lungul anilor membri din Katalysator, Graveless, Veternus, Repugnant sau Die Hard. Trupa îşi va promova cel mai nou album intitulat „Death’s Striking Wings”, lansat în 2012.

Bilete concert Watain în Colectiv din Bucureşti

Biletele pentru concertul Watain şi Degial în Club Colectiv din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la următoarele preţuri:

Preţ Perioada achiziţie
50 lei până pe 1 martie cumpără bilete
60 lei până pe 7 aprilie cumpără bilete
70 lei la intrare cumpără bilete
Citeşte despre: , , , ,