- Concerte - iConcert.ro

Home » Degial

Degial

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Degial

RECENZIE: Watain şi Degial au fost protagoniştii unui adevărat ritual ocult pe ritmuri black metal şi death metal (POZE)

Pentru fanii black metal-ului, seara de luni, 7 aprilie 2014, a fost ocazia perfectă pentru a asista la un ceremonial ocult în toată puterea cuvântului, susţinut de muzica izvorâtă parcă din abisurile infernului. Asta pentru că Watain, binecunoscuta trupă de black metal din Suedia a ajuns şi... 

POZE: Watain & Degial în Club Colectiv din Bucureşti

Watain şi Degial au susţinut un concert în Club Colectiv din Bucureşti, pe 7 aprilie 2014. Show-ul trupelor suedeze de metal a fost deschis de către grupul bucureştean Kistvaen. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii aprilie 2014

În aprilie scenele din România vor găzdui o mulţime de evenimente variate: de la rock la pop, de la electro la hip hop sau dance, distracţia va fi la putere.  

Concert Watain & Degial în Colectiv din Bucureşti

Luni, 7 aprilie 2014, Watain şi Degial vor concerta în Club Colectiv din Bucureşti. Concertul suedeziilor va fi deschis de grupul bucureştean Kistvaen.  
7 Apr 2014     ,

Concert black şi death metal cu Watain şi Degial la Bucureşti, în aprilie 2014

Trupa suedeză Watain, elita scenei de black metal din prezent, va concerta, pe 7 aprilie 2014, în Club Colectiv din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri ce încep de la 50 de lei, în funcţie de perioada de achiziţie.  

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  


Social Media

iConcert.ro