Acest eveniment a avut loc in data de 8 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, muzica electronică ia numele lui Mark Knight în premieră la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Cu DJ-ul britanic la platane, pulsul fanilor va bate în ritmuri de house până dimineaţa sub show-ul semnat Xteria.

Câştigă invitaţii la show-ul lui Mark Knight!


Program Mark Knight la Arenele Romane

22:00 – 00:00 – Adrian Eftimie
00:00 – 01:30 – Phunk Investigation
01:30 – 04:30 – Mark Knight
04:30 – Survi


Mark a făcut istorie din distracţie. Iar dovada vine din 2010, când a fost nominalizat la premiile Grammy în 2010 pentru reuşita sa cu Black Eyed Peas cu albumul „The E.N.D.„. Dar nu aici a fost sfârşitul. Acum Mark ridică mâinile fanilor de la primul beat care se aude în mix-urile lui.

În 2004, pasiunea lui a luat forma unei case de producţie. A denumit-o Toolroom Records şi a făcut-o cu cele mai multe vânzări pe Beatport. În următorii cinci ani, Mark Knight a marcat din nou istoria muzicii electronice. De data asta s-a lăudat cu un record de 100 de lansări prin aportul celor de la Faithless.

http://www.youtube.com/watch?v=jppwGknFu2w

Show-ul este încălzit de Phunk Investigation, care le aduc bucureştenilor beat-urile italiene. Dino şi Stef au atras atenţia pe cea mai dorită insulă a DJ-ilor, când au fost răsplătiţi la Ibiza DJ Awards.

No Side Effect” –ul lui Adrian Eftimie va fi observat cu siguranţă în dansul tuturor fanilor. Numele DJ-ului şi producătorului român are efect oriunde este auzit, aşa că românii vor pune osul la distracţie. Petrecerea va fi deschisă de îndrăzneala electronică a începătorului Survi.

Bilete Mark Knight

Biletele pentru show-ul lui Mark Knight pot fi cumpărate din magazinele Diverta sau de pe www.myticket.ro la următoarele preţuri:

În avans: 30 lei
La intrare: 50 lei