Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Spectacolul a fost amânat pentru luna noimebrie 2011. Citeşte mai multe detalii!

Marţi, 8 martie 2011, ora 19:30, Sala Palatului din Bucureşti este gazda spectacolului Los Vivancos- Flamenco.

Los Vicancos este formată din fraţii Vivancos: Elias Vivancos (Violonchelo), Judah Vivancos (Bass), Josua Vivancos (Percusión), Cristo Vivancos (Saxo), Israel Vivancos (Flauta), Aarón Vivancos (Violín) şi Josué Vivancos (Piano).

Educaţi în diverse oraşe din jurul lumii, unde au călătorit cu întreaga familie (39 de fraţi şi surori), ei şi-au susţinut pasiunea pentru flamenco încă din copilărie, încurajaţi fiind de tatăl lor, Pedro Vivanco, un mare dansator al epocii sale.

Los Vicancos au dansat de-a lungul timpului in spectacole organizate de Antonio Banderas, Mylene Farmer(230.000 de spectatori in 13 spectacole), Lola Ponces şi Gio ‘Di Tonno (au câştigat cu ei festivalul de la San Remo), au fost premiaţi cu „Gran Teatro La Fenice de Venecia Award” şi „Jerome Medrano Special Award” de către prinţesa Stefania De Monaco, au fost modele pentru D&G şi Vogue şi au cântat ca şi instrumentişti pentru cele mai bune orchestre europene.

Flamencoul nu este singură pasiune pentru Los Vivancos. În cadrul spectacolului, alături de cele mai revoluţionare mişcări de dans, fiecare dintre ei va susţine câte un recital extraordinar la câte un instrument muzical (flaut, chitară, pian, saxofon sau violină) demonstrându-şi astfel deosebiltele lor talente artistice, fapt ce îi recomandă ca pe nişte artişti complecşi.

Cei 7 fraţi au spart toate recordurile cu prima lor producţie, reuşind să danseze pentru mai mult de 1 milion de spectator din toată lumea şi şi-au impus poziţia în top, printre cei mai buni dansatorii internaţionali.

Informaţii bilete

Preţul unui bilet pentru „Los Vivancos- Flamenco” este în funcţie de categorie:

Cumpara bilet

VIP: 290 lei
Categoria I: 240 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 160 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 70 lei

Sala Palatului: Str. Ion Câmpineanu 28, Bucureşti.