Los Vivancos - Concerte Los Vivancos - iConcert.ro

Home » Los Vivancos

Los Vivancos

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Los Vivancos

Best of Los Vivancos la Sala Palatului din Bucureşti – ANULAT

UPDATE 17.11.2015 – Spectacolul grupului Los Vivancos a fost ANULAT. Decizia organizatorilor privind anularea acestui eveniment, survine ca urmare a interesului scăzut al publicului spectator, reflectat numărul mic de bilete vândute până la acest moment. Prin urmare, persoanele care şi-au... 
22 Dec 2015     ,

Spectacolul Los Vivancos a fost amânat pentru luna noiembrie

Spectacolul companiei de dans spaniole Los Vivancos, care trebuia să aibă loc pe data de 8 martie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti a fost amânat pentru luna noiembrie, data exactă urmând a fi anunţată ulterior.  
   

Eleganţa, stil şi virtuozitate în paşi de Flamenco!

Cea mai iubită trupă de flamenco din lume, Los Vivancos se va afla pentru prima dată la Bucureşti în data de 8 Martie 2011, pe scena Sălii Palatului. De ziua femeii, cei 7 fraţi vor face un cadou cu totul special tuturor doamnelor şi domnişoarelor – un show incendiar, plin de energie,... 
    ,

Concertele anului 2011 în România


Anul 2011 se anunţă a fi cel puţin la fel de bogat în evenimente ca şi precedentul. Bon Jovi, Roxette şi Gotan Project sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca anul acesta pe scenele din România. Lista prezentată mai jos va fi actualizată pe măsură ce alte concerte vor fi anunţate.  

Los Vivancos – Flamenco la Sala Palatului din Bucureşti – AMÂNAT

Spectacolul a fost amânat pentru luna noimebrie 2011. Citeşte mai multe detalii! Marţi, 8 martie 2011, ora 19:30, Sala Palatului din Bucureşti este gazda spectacolului Los Vivancos- Flamenco.  


Social Media

iConcert.ro