Cea mai iubită trupă de flamenco din lume, Los Vivancos se va afla pentru prima dată la Bucureşti în data de 8 Martie 2011, pe scena Sălii Palatului. De ziua femeii, cei 7 fraţi vor face un cadou cu totul special tuturor doamnelor şi domnişoarelor – un show incendiar, plin de energie, senzualitate şi de o înaltă ţinută artistică, un spectacol total, ce reinventează ritmurile flamenco. Programul reuneşte un mix artistic ce cuprinde, pe lângă flamenco, stiluri variate de dans precum baletul, dansul cotemporan, breake-dance-ul şi elemente acrobatice spectaculoase.

Pentru prima dată în ultimii 5 ani, de 8 martie, la Sala Palatului le va fi permis accesul şi domnilor. Ne-ar face mare plăcere ca show-ul Los Vivancos să fie începutul unei seri perfecte de 8 martie„, a declarat Ionuţ Pavel, producătorul spectacolului.

Spectacolul de la Bucureşti face parte din turneul mondial ce a străbătut deja 35 de ţări, 500 de oraşe şi a strâns în faţa scenei peste 1 milion de spectatori.

LOS VIVANCOS, mai precis Elías, Josué, Joshua, Cristo, Aarón, Israel si Judá, cei 7 fraţi cu nume biblice, au fost motivaţi întotdeauna să fie cei mai buni în toate domeniile artistice. Dovedindu-se foarte talentaţi, au avut ocazia să danseze alături de Joaquin Cortes, Rafael Aguilar şi Baletul Roial Scoţian. De asemenea, au fost prezenţi în spectacole organizate de Antonio Banderas, Mylene Farmer (230.000 de spectatori în 13 spectacole), Lola Ponces şi Gio ‘Di Tonno (câştigând împreună Festivalul de la San Remo). Cei 7 fraţi au depăşit toate recordurile stabilite de un spectacol de flamenco anterior, reuşind cu prima lor producţie să danseze pentru mai mult de 1 milion de spectatori din toată lumea, clasându-se astfel printre cei mai de succes dansatori internaţionali.

Spectatorii vor avea parte de momente magice. „Când suntem toţi pe scenă, există o anumită sinergie care ne face să ne unim forţele şi să fim cei mai buni. Sugerăm publicului să uite pentru un moment de tot ceea ce îi înconjoară şi să se bucure de spectacol că şi când ar fi ultima reprezentaţie de pe planetă, să trăiască clipa„, declară Elías Vivancos, fratele cel mare.

Flamencoul nu este singură pasiune pentru Los Vivancos. În cadrul spectacolului, alături de cele mai revoluţionare mişcări de dans, fiecare dintre ei va susţine câte un recital extraordinar la câte un instrument muzical (flaut, chitară, pian, saxofon sau violină) demonstrându-şi astfel deosebiltele lor talente artistice, fapt ce îi recomandă ca pe nişte artişti complecşi.

Pentru că este una dintre cele mai apreciate trupe de flamenco, meritele lor le-au fost recunoscute şi internaţional fiind premiaţi de către prinţesa Stefania De Monaco cu două distincţii renumite: „Gran Teatro La Fenice de Venecia Award” şi „Jerome Medrano Special Award”.

Coregrafia perfectă şi stilul lor provocator şi extrem de spectaculos îi recomandă pe LOS VIVANCOS a fi cea mai bună trupă de flamenco a momentului şi sigur una dintre cele mai bune companii de dans din lume.

Spectacolul este organizat de 4 WARD şi The Agent.

În funcţie de categorie, preţul biletelor variza între 50 şi 290 lei.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet pentru „Los Vivancos- Flamenco” este de:
VIP: 290 lei
Categoria I: 240 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 160 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 70 lei
Categoria VI: 50 lei – epuizat

Biletele se pot achiziţiona la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzică, reţelele de magazine Flanco, Vodafone, Germanos şi Orange, librăriile Cărtureşti şi online pe bilete.ro, blt.ro,ticketpoint.ro, ticketfan.ro, biletoo.ro,myticket.ro şi eventim.ro.

Foto: www.losvivancos.com

Citeşte despre: , , ,