Stadionul Iolanda Balaş Söter - Concerte Stadionul Iolanda Balaş Söter - iConcert.ro

Home » Stadionul Iolanda Balaş Söter

Stadionul Iolanda Balaş Söter

Bucureşti, B-dul Mărăşti nr. 26

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Stadionul Iolanda Balaş Söter

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 

RECENZIE: Al treilea concert Placebo la Bucureşti pe stadionul Iolanda Balaş Söter (POZE)

Pentru fanii înrăiţi ai trupei britanice Placebo, concertul susţinut luni, 6 august 2012, a fost un prilej de comparaţii cu reprezentaţiile anterioare, trupa fiind la al treilea „popas muzical” în ţara noastră. Rock-ul celor de la Placebo s-a arătat şi s-a simţit la fel de tânăr... 

POZE: Placebo în concert la Bucureşti

Britanicii de la Placebo au susţinut cel de-al treilea concert în ţara noastră pe 6 august 2012 pe Stadionul Iolanda Balaş Söter din Bucureşti. Brian şi colegii săi şi-au încântat fanii cu piese ca „Post Blue„, „I Know” sau „Bright Lights” în cadrul... 

Placebo concertează în seara aceasta la Bucureşti. Vezi programul concertului!

Britanicii de la Placebo vor susţine cel de-al treilea concert al lor în România pe 6 august 2012. Trupa va concerta pe stadionul Iolanda Balaş Söter din Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat de TM Live. Accesul în zona de concert este permis începând cu ora 18:00.  

Concertele lunii august 2012


Volumul nu scade în boxele festivalurilor şi cluburilor nici în luna august, iar petrecerile se vor ţine lanţ în toată ţara. În Bucureşti vor concerta Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers şi Placebo, în timp ce în toată ţara festivalurile sunt la putere. Dacă la mare turiştii se vor bucura... 

Grimus va deschide concertul Placebo de la Bucureşti

Cei de la Grimus vor concerta în deschiderea concertului pe care trupa Placebo îl va susţine pe Stadionul Iolanda Balaş Soter din Bucureşti. Britanicii vor concerta în faţa fanilor din ţara noastră pe 6 august 2012 în cadrul unui eveniment organizat de TM Live.  

Biletele VIP pentru concertul Placebo au fost puse în vânzare

De astăzi, 16 mai 2012, au fost puse în vânzare biletele VIP pentru concertul pe care trupa britanică Placebo îl va susţine la Bucureşti pe Stadionul Iolanda Balaş Söter pe 6 august 2012.  

Concert Placebo pe Stadionul Iolanda Balaş Söter la Bucureşti

Luni, 6 august 2012, de la ora 18:00, renumita trupă britanică Placebo va concerta pe stadionul Iolanda Balaş Söter din Bucureşti. Aflaţi pentru a treia oară în România, britanicii promit publicului un show de excepţie. Evenimentul va fi deschis de un recital susţinut de cei de la Grimus.  

Placebo va concerta în august 2012 la Bucureşti

Rockerii britanici de la Placebo revin în România pentru a concerta la Stadionul Iolanda Balaş Söter din Bucureşti pe 6 august 2012. Concertul binecunoscutei trupe este organizat de către echipa TM LIVE.  

Amy Winehouse îşi anulează turneul european din această vară

Amy Winehouse isi anuleaza intregul turneu european din aceasta vara. Posesorii biletelor la concertul pe care artista britanica urma sa-l sustina la Bucuresti, pe Stadionul Iolanda Balas Soter, isi pot recupera contravaloarea lor incepand de luni, 27 iunie 2011, pana pe data de 15 august 2011, inclusiv.  
123


Social Media

iConcert.ro