Rockerii britanici de la Placebo revin în România pentru a concerta la Stadionul Iolanda Balaş Söter din Bucureşti pe 6 august 2012. Concertul binecunoscutei trupe este organizat de către echipa TM LIVE.

Trupa s-a format în Londra în 1994, iar primul album „Placebo” a fost lansat 2 ani mai târziu, în acelaşi an trupa concertând alături de David Bowie în cadrul turneului acestuia european. Au urmat alte cinci albume, care la fel ca şi primul, au reuşit să ocupe poziţii fruntaşe în topurile muzicale din toată lumea. În 2009 trupa este recompensată cu premiul „Best Alternative” în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor MTV Europe Music Awards.

Cunoscuţi pentru stilul lor androgen şi sound-ul unic, Placebo au reuşit de-a lungul timpului să cucerească milioane de fanii din toată lumea. Cu o carieră de peste 15 ani, şase albume, 11 milioane de albume vândute şi concerte în faţa a milioane de fani Brian Molko (chitară / voce), Stefan Olsdal (bas) şi Steve Forrest (tobe) sunt pregătiţi să se reîntoarcă pe scenă în 2012.

După o pauză de aproape un an trupa a anunţat că a intrat în studio pentru a lucra la cel de-al şaptelea material discografic şi că fanii îi vor putea vedea anul acesta live la câteva dintre cele mai importante festivaluri europene: Sziget (Ungaria), Sundance (Anglia) sau Highfield (Germania).

Bilete Placebo la Bucureşti

În funcţie de perioada de achiziţie şi de categoria de bilete, fanii trupei Placebo îşi pot achiziţiona tichete la următoarele preţuri:

În avans
Tribună: 145 lei (număr limitat de bilete)
Gazon A: 125 lei
Gazon B: 95 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro şi în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro.

Detalii despre biletele VIP se pot afla printr-un email la vip[@]tmlive[.]ro

La intrare
Tribună: 190 lei (număr limitat de bilete)
Gazon A: 160 lei (număr limitat de bilete)
Gazon B: 125 lei (număr limitat de bilete)