După ce zilele trecute cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost huiduită de fanii prezenţi la concertul de la Belgrad din cauza faptului că era într-o stare avansată de ebrietate. Astăzi conform www.thesun.co.uk, managerul artistei a hotărât internarea acestea la o clinică de dezalcolizare pentru o perioadă lungă de timp anulându-i astfel concertele de pe timpul verii.

Săptămâna trecută fanii prezenţi la primul show al turneului european al artistei britanice au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Amy a urcat pe scenă extrem de nesigură pe picioare, abia reuşind să mormăie versurile pieselor. Deşi instrumentiştii prezenţi alături de ea pe scenă au încercat să o ajute, creatoarea hitului „Rehab” nu se putea face înţeleasă.

http://www.youtube.com/watch?v=-BAu2J6FJyU

La câteva zile după concert au fost anunţate primele 2 concerte anulate din cadrul turneului Istanbul (20 iunie) şi Atena (22 iunie). Astăzi, The Sun a anunţat că Ray Cosbert, managerul artistei a hotărât internarea lui Amy la o clinică de specialitate pentru o perioadă foarte lungă. Ziarul britanic menţionând ca poate fi vorba chiar de ani.

Până în acest moment ştirea nu a fost confirmată de organizatorii din România ai concertului ce trebuia să aibă loc pe 15 august 2011 la Bucureşti.

UPDATE: Din păcate ştirea a fost confirmată de organizatorii concertului de la Bucureşti. Conform reprezentanţilor artistei britanice: “Amy Winehouse anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipa va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întample”. Citeşte comunicatul de presă!

Află cum se face rambursarea banilor pentru biletele deja achiziţionate!

Foto: www.familytravel.ro