Trio-ul belgian Hooverphonic revine pe 10 iunie 2011 în România pentru un show incendiar în Fratelli Studios din Bucureşti. Cei trei membrii ai trupei le vor prezenta fanilor din ţara noastră, pe lângă hiturile ce i-au consacrat şi piese de pe albumul „The Night Before„, în al cărui turneu de promovare se află.

Află mai multe detalii despre concertul Hooverphonic!

Deşi la începutul carierei puteau fi clasificaţi ca o trupă de trip hop, ultimele lor creaţii muzicale au făcut ca specialiştii muzicali să îi palaseze în aria dream pop-ului. „The Night Before„, cel mai recent material discografic Hooverphonic pare însă a fi o reîntoarcere către rădăcinile trupei.

Albumul conţine creaţii mai vechi ale trupei ce nu fuseseră finalizate pentru că le lipsea vocea, spun membrii trupei. Momentul în care Noémie Wolfs s-a alăturat grupului a fost un pas extrem de important în realizarea unui album cu un sound ce poate fi descris într-un singur fel: 100% Hooverphonic.

Bilete Hooverphonic

Biletele pentru concertul Hooverphonic sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categoria I (Podium) – 180 lei
Categoria a-II-a (Ring) – 110 lei

Cumpara bilet

Pe lângă piesele noi în cadrul concertului de la Bucureşti vor putea fi ascultate şi piese ca „Eden„, „Mad About You„, „2 Wicky” sau „Vinegar and Salt„. Evenimentul organizat de Events va începe la ora 22:00, accesul publicului fiind permis de la ora 21:00.