Acest eveniment a avut loc in data de 10 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu .

Vineri, 10 iunie 2011, de la ora 22:00, trioul belgian Hooverphonic va susţine un concert live în Fratelli Studios din Bucureşti. Accesul publicului la eveniment va fi fermis începând cu ora 21:00.

Concertul Hooverphonic din Capitală face parte din turneul de promovarea al ultimului lor album „The Night Before”.

Trupa şi-a extins repede stilul spre punctul în care nu mai poate fi inclusă în nici un gen muzical. De la trip-hop-ul de pe albumul lor de debut, „New Stereophonic Sound Spectacular” (1996) la fusion-ul electro de pe „Blue Wonder Power Milk” (1998), sau la aranjamentele acustice de pe „The Magnificent Tree” (2000), sound-ul trupei este într-o continuă evoluţie.

Hituri precum „Eden”, „Mad About You”, „2 Wicky”, „Vinegar and Salt” sau coverul după „Skake The Disease” al celor de la Depeche Mode au rulat intens la posturile de radio şi televiziunile muzicale româneşti.

Single-ul „The Night Before”, lansat la sfârşitul anului trecut, în octombrie 2010, a constituit primul pas al trupei alături de solista actuală, Noémie Wolfs. Albumul cu acelaşi nume a fost lansat în noiembrie 2010 şi a câştigăt discul de platină în Belgia la scurt timp dupa lansare.

Bilete Hooverphonic

Biletele pentru concertul Hooverphonic sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

Categoria I (Podium) – 180 lei
Categoria a-II-a (Ring) – 110 lei

Biletele Hooverphonic pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Club Fratelli: Str. Glodeni nr. 1, Bucureşti.