Trioul belgian Hooverphonic revine în România pentru a susţine un concert în Fratelli Studios din Bucureşti. Evenimentul va avea loc pe 10 iunie 2011 şi este organizat de Events.

Liesje Sadonius (voce), Frank Duchene (clape), Alex Callier (bas) şi Raymond Geerts (chitară) au format trupa în 1995 sub numele de Hoover. Din motive legale numele formaţiei a fost modificat în Hooverphonic, la scurt timp. Primul album al Hooverphonic a fost a fost lansat în anul următor, „A New Stereophonic Sound Spectacular” fiind încadrat de criticii muzicali în categoria trip-hop.

De-a lungul timpului stilul muzical al grupului belgian a suferit o mulţime de modificări, în acest moment neputând fi încadrat într-o categorie anume. O combinaţie unică de muzică electronică, alternativă, electropop, rock şi multe alte stiluri cam aşa poate fi definit sound-ul Hooverphonic.

În formula Alex Callier, Raymond Geerts şi Noémie Wolfs, Hooverphonic va concerta la Bucureşti în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album „The Night Before„.

Informaţii bilete

Biletele pentru concertul Hooverphonic sunt disponibile în reţeaua www.eventim.ro.

Cumpara bilet

Categoria I (Podium) – 180 lei
Categoria a-II-a (Ring) – 110 lei

Evenimentul este organizat de Events care a organizat anul trecut în Fratelli Studios seria de evenimente „Pure Senses Pure Sound

Citeşte despre: , , ,