UPDATE 12.05.2014: Concertul Hooverphonic de la Cluj-Napoca s-a anulat din motive obiective. Posesorii de bilete sunt aşteptaţi să le returneze în perioada 13 mai – 13 iunie, după cum urmează:

  • Persoanele care şi-au cumpărat bilete online prin Biletmaster.ro sunt rugate să retrimită confirmarea comenzii la [email protected];
  • Persoanele care şi-au cumpărat bilete de la punctele de vânzare fizice din Cluj-Napoca sunt aşteptate la Polus Center, intrarea 3, zilnic între orele 16 şi 20.

Aflaţi la a treia vizită în România, Hooverphonic vor ajunge, de această dată, la Cluj-Napoca. Trupa belgiana va susţine un concert în cadrul festivalului Photo Romania ce va avea loc pe 19 mai 2014, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, de la ora 20:00.

Cu o activitate de aproape 20 de ani, Hooverphonic s-au făcut rapid cunoscuţi ca un grup de trip-hop, piese precum „Mad About You” ori „Eden” ajungând să fie semnătura lor. Originară din Belgia, trupa Hooverphonic se poate lăuda cu 7 albume produse, 2 discuri de platină şi, una dintre cele mai recente distincţii ale lor, titlul de cea mai bună trupă a anului trecut la premiile „Music Indurstry Awards”, din Belgia.

Chiar dacă sunt cunoscuţi pentru compoziţiile trip-hop, componenţii trupei Hooverphonic s-au folosit pe cele 7 albume ale lor şi de alte influenţe din muzica pop, rock şi electronică. În anul 2013, trupa a revenit cu un nou material discografic, albumul „Reflection”, concertul din data de 19 mai de la Cluj-Napoca fiind integrat în turneul modial de promovare al acestuia.

Trupa va veni însoţită de o echipă de 15 persoane, atât organizatorii cât şi formaţia promiţând un eveniment cu adevărat special. Concertul Hooverphonic face parte din festivalul „Photo Romania”, ce se desfăşoară pe parcursul a zece zile, şi va fi deschis de trupa bucureşteană de rock alternativ Robin & the Backstabbers.

Bilete Hooverphonic la Cluj-Napoca

Biletele pentru concert se vor putea cumpăra începând cu data de 15 martie 2014 de pe www.biletmaster.ro. Preţurile vor varia între 60 şi 180 de lei, în funcţie de dispunerea locurilor în sală. În perioada 15 martie – 15 aprilie, organizatorii pun la dispoziţia doritorilor bilete early bird cu reducere de 15%.