Luni, 12 decembrie 2016, de la ora 19:30, are loc Gala Folk „Om bun” 2016 la Sala Palatului din Bucureşti. Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă şi Ducu Bertzi se numără printre artiştii care vor concerta în cadrul evenimentului. Amfitrionul spectacolului va fi actorul Flaviu Crişan.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Gala Folk „Om bun” 2016 creează cadrul special pentru un spectacol care reuneşte personalităţi artistice care au făcut istorie în industria muzicii folk. Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi, Marius Baţu, Zoia Alecu, Emeric Imre, Cosmin Vaman şi Alexandra Andrei sunt artiştii care vor concerta în cadrul evenimentului.

Muzica folk ocupă un loc aparte în inimile românilor de toate vârstele. Emoţia şi trăirile intense generate de poezia versurilor, reprezentative pentru acest gen muzical, se îmbină perfect cu vocile şi personalităţile artiştilor. Concertul care îi are ca invitaţi atât pe corfeii folk-ului, cât şi pe tinerii debutanţi ai genului, este dedicat fanilor de toate vârstele.

Bilete Gala Folk „Om bun” 2016 la Sala Palatului din București

Biletele pentru Gala Folk „Om bun” 2016 la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 12 decembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 100 lei  cumpără bilete
Categoria II 50 lei  cumpără bilete