Foreign Beggars şi Chase & Status împreună cu MC Rage sunt cele mai recente confirmări din line-up-ul Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

Hip hoperii britanici de la Foreign Beggars revin în România pentru un nou show incendiar. După concertul de anul trecut din club Space din Bucureşti, grupul ce are o carieră de peste 15 ani va poposi pe scena festivalului Tuborg Green Fest Peninsula 2011 de la Târgu Mureş.

Cu 5 albume de studio la activ, un premiu UK Hip Hop, dar şi o nominalizare la Urban Music Awards din 2010, Foreign Beggars sunt unii dintre cei mai apreciaţi artişti ai genului în Marea Britanie. Orifice Vulgatron, Metropolis, Dag Nabbit şi DJ Nonames vor urca pe scena festivalului de pe malul Mureşului pe 25 august 2011.

Pentru Chase & Status şi MC Rage aceasta nu este prima prezenţă la Peninsula. După succesul din 2009, la insistenţele fanilor, organizatorii i-au invitat şi anul acesta pe britanici la Târgu Mureş. Britanicii sunt extrem de apreciaţi în toată lumea pentru prestaţiile live extraordinare.

Saul Milton şi Will Kennard au avut doi ani extrem de productivi din punct de vedere muzical. Ei se pot lăuda cu premiile pentru “Cel mai bun producător” şi “Cel mai bun live act” la Drum and Bass Awards, dar şi cu o nominalizare la premiile NME. Alături de MC Rage pe Chase & Status îi vom putea vedea şi asculta la Terasa Kiss pe 27 august 2011.

Program Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Pentru ediţia din acest an a festivalului programul este încă în lucru, periodic fiind anunţate noi confirmări.

[tab: 25 august 2011]
Guano Apes
Foreign Beggars
K’s Choice
Zdob şi Zdub
ROA
Stereo Palma
Parno Graszt
Urma
Katapult
Kid Chriss

[tab: 26 august 2011]
Kasabian
Markus Schulz
Andy C
Reality Engine
Grimus
Les Elephants Bizarres
The MOOoD
Tündérground
Belga
Fading Circles

[tab: 27 august 2011]

Chase & Status and MC Rage
Nick Warren
Subscribe
Şuie Paparude
Luna Amară
Vad Fruttik
Anima Sound System
Moby Dick
Horace Dan D
AIM

[tab: 28 august 2011]

Within Temptation
Hammerfall
Gentleman
Tiga
Borgore
Toulouse Lautrec
Guess Who
Ganxsta Zolee és a Kartel
Vunk
Compact
[tab:END]

Bilete şi abonamente Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Biletele şi abonamentele Tuborg Green Fest Peninsula rămân la aceleaşi preţ ca şi anul trecut şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

15 iunie – 15 iulie 2011
– abonament 4 zile: 179 lei
– bilet pe zile: 80 lei
16 iulie – 24 august 2011
– abonament 4 zile: 179 lei
– bilet pe zile: 80 lei
la intrare
– abonament 4 zile: 240 lei
– bilet pe zile: 100 lei
Cumpara bilet Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula 2011 este organizat de Sziget Management şi Organizaţia Tinerilor Maghiari din România – MIÉRT şi prezentat de Tuborg. Ediţia din acest an a festivalului se va desfăşura între 25 şi 28 august 2011 la Complexul Weekend din Târgu Mureş.

Foto: www.frequenzeinlauf.com