La câteva zile după primele confirmări oficiale pentru Tuborg GreenFest Peninsula 2011 iată că line-up-ului festivalului de la Târgu Mureş i se mai adaugă 2 nume. Este vorba de revelaţia scenei electronice româneşti, ROA, şi cea mai cunoscută trupă de underground a Ungariei, Subscribe

Citeşte mai multe detalii despre Tuborg Green Fest Peninsula 2011!

S-au pus în vânzare biletele. Află cât costă şi de unde se pot cumpăra!

ROA sau Rise Of Artificial a luat naştere în toamna lui 2010. Bogdan Popoiag (UNU’) şi Cezar Stănciulescu (Junkyard) şi-au lansat primul single „Ne place” în noiembrie 2010, piesa devenim o obişnuită a playlist-urilor radiourilor din România. La scurt timp după lansarea primul material discografic, „Artificial„, single-ul ce promovează albumul s-a clasat pe prima poziţie în topul difuzărilor radio din ţara noastră pentru primul semestru al lui 2011.

Subscribe revine la Peninsula după un super show anul trecut pe scena principală a festivalului. Trupa ungară are o carieră de peste 12 ani şi a concertat de-a lungul timpului pe aceeaşi scenă cu trupe Deftones, Meshuggah, Katatonia, Nightwish, Pain, Beatstakes sau Clawfinger.

Numele celor două trupe au fost menţionate zilele trecute pe pagina oficială de Facebook a festivalului, fără a se menţiona zilele în care acestea vor urca pe scena festivalului.

Preţurile biletelor şi abonamentelor râmân la fel ca în 2010

În plus, pe pagina de last.fm a festivalului apar alte trei nume. Este vorba de Şuie Paparude, Tankcsapda şi Quimby. Niciuna dintre trupe nu a fost însă confirmată de organizatori.

Vestea bună pentru fanii festivalului de pe malul Mureşului este că preţul biletelor şi abonamentelor râmâne acelaşi ca şi anul trecut. Astfel, un abonament care oferă accesul pe tot parcursul festivalului va putea fi achiziţionat la 199 lei, în timp ce un bilet pentru o zi va costa 80 lei.

Festivalul Tuborg GreenFest Peninsula 2011 se va desfăşura între 25 şi 28 august 2011 în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend din Târgu Mureş.

Foto: www. facebook.com