Pentru că planurile bune merită să fie făcute din timp, festivalul Summer Well revine în atenţia fanilor săi cu primul anunţ legat de ediţia de anul viitor. Aşadar, zilele de 9 şi 10 august 2014 trebuiesc rezervate în calendar pentru noua ediţie de festival la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Ediţia 2013, un succes răsunător

După ce ediţia din 2012 s-a terminat mai repede decât fusese planificat din cauza unor probleme cauzate de precipitaţiile abundente, ediţia verii 2013 a reuşit să spele toate păcatele anului anterior şi să lase în urma sa un singur cuvânt: extraordinar.

Glasvegas în concert la Summer Well 2013 - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Glasvegas în concert la Summer Well 2013 – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

De la un line-up impresionant, cu trupe noi şi îndrăgite de mii de români, până la o organizare făcută ca la carte, festivalul chiar a transformat weekendul 10-11 august într-o vacanţă. În timpul celor două zile de concerte, festivalul Summer Well şi-a deschis porţile pentru 22000 de spectatori, pe scenă urcând trupe precum Glasvegas, The XX, The Vaccines şi Suede.

Ediţia acestei veri nu a trecut neobservată nici pe plan internaţional, Summer Well 2013 fiind în cursă pentru premiul de „Best Medium-Sized European Festival” şi „Best Small European Festival” în cadrul „European Festival Awards 2013„.

Al doilea weekend al lunii august, marcat deja în calendare

Deşi este destul de devreme, organizatorii s-au pus deja pe treabă pentru a elabora o nouă ediţie reuşită, deocamdată anunţând doar datele la care evenimentul va avea loc. Nu ne mai rămâne decât să aşteptăm răbdători un line-up cel puţin la fel de bun pentru 9-10 august 2014.