Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 6 mai 2017, de la ora 22:00, Diynamic Showcase prezintă Solomun, Lehar şi Musumeci la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Originar din Bosnia şi Herţegovina, Solomun se bucură de o apreciere în creştere în rândul fanilor de muzică electronică. Cu o activitate pe piaţa muzicală de peste zece ani, DJ-ul are la activ peste 30 de materiale de studio şi EP-uri lansate.

„After rain comes sun”, „Something we all adore”, „Living on”,  „Foals – Late night” (Solomun Remix) se numără printre cele mai cunoscut piese şi remixuri ale DJ-ului. De-a lungul carierei sale, artistul a câştigat numeroase premii, printre care şi premiile pentru cel mai bun producător şi pentru cel mai bun DJ de Deep House, pe care le-a primit de trei ori.

Victor Stancov este un DJ român care a debutat în 2006 cu mix-uri influenţate din muzica unor artişti precum: Herbie Hancock, Derrick May, Laurent Garnier şi Jimpster. De-a lungul carierei sale, artistul a mixat alături de Butch, Radio Slave, Jori Hulkkonen, Charles Webster, Alexander Robotnick, Jimpster, Matthias Meyer şi mulţi alţi DJ internaţionali.

Bilete Diynamic Showcase – Solomun, Lehar & Musumeci la Bucureşti

Biletele pentru Diynamic Showcase cu Solomun, Lehar & Musumeci, la Sala Polivalentă din Bucureşti pe 6 mai 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de categorie şi perioada de achiziţionare.

Categorie Preţ
Bilet regular avans – e-ticket 55 lei
Bilet regular avans 60 lei
Bilet regular la intrare 80 lei
Bilet VIP în avans 100 lei
Bilet VIP la intrare 150 lei

Pentru bilete VIP şi rezervări de mese sunaţi la 0733627846.

IMPORTANT! Toţi cei care şi-au achiziţionat bilete pentru evenimentul The Mission – Diynamic Showcase din 16 septembrie 2016 şi nu le-au returnat, le vor putea folosi pentru accesul la The Mission Diynamic Showcase reprogramat pe 6 mai 2017.

Diynamic Showcase este un eveniment organizat de The Mission.