Acest eveniment a avut loc in data de 16 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 16.09.2016: Din motive independente de voinţa organizatorului, evenimentul se amână. În cel mai scurt timp aceştia vor anunţa noua dată, locaţie şi detalii despre bilete. În acelaşi timp, The Mission îşi cere scuze pentru orice inconvenient creat celor ce doreau să participe şi mulţumeşte pentru înţelegere.

Vineri, 16 septembrie 2016, de la ora 22:00, Diynamic Showcase prezintă Solomun, Adriatique, Magdalena şi Victor Stancov, în cadrul celei de-a patra ediţii The Mission – In the Park, în Parcul Herăstrău din Bucureşti.

Originar din Bosnia şi Herţegovina, Solomun se bucură de o apreciere în creştere în rândul fanilor de muzică electronică. Cu o activitate pe piaţa muzicală de peste zece ani, DJ-ul are la activ peste 30 de materiale de studio şi EP-uri lansate.

„After rain comes sun”, „Something we all adore”, „Living on”,  „Foals – Late night” (Solomun Remix) se numără printre cele mai cunoscut piese şi remixuri ale DJ-ului. De-a lungul carierei sale, artistul a câştigat numeroase premii, printre care şi premiile pentru cel mai bun producător şi pentru cel mai bun DJ de Deep House, pe care le-a primit de trei ori.

Fondat în 2010, proiectul Adriatique abordează ritmuri contemplative sau energice. Printre cele mai cunoscute piese ale dou-ului se numără: „Rollox”, „Space Knights” şi „Soul Valley” şi „Lophobia”. Artiştii au fost incluşi în top-ul 100 al DJ-ilor Resident Advisory în 2013.

Magdalena, singura reprezentantă feminină a label-ului Diynamic, a trecut în spatele pupitrului de DJ, după ce timp de cinci ani a fost la conducerea clubul „Ego” din Hamburg. Artista a mixat în mai multe oraşe mari din lume, printre care Berlin şi Ibiza.

Victor Stancov este un DJ român care a debutat în 2006 cu mix-uri influenţate din muzica unor artişti precum: Herbie Hancock, Derrick May, Laurent Garnier şi Jimpster. De-a lungul carierei sale, artistul a mixat alături de Butch, Radio Slave, Jori Hulkkonen, Charles Webster, Alexander Robotnick, Jimpster, Matthias Meyer şi mulţi alţi DJ internaţionali.

Bilete The Mission – In the Park 04 la Bucureşti

Biletele pentru The Mission – In the Park 04, în Parcul Herăstrău din Bucureşti pe 16 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de categorie şi perioada de achiziţionare.

Categorie Preţ
Bilet regular avans – e-ticket 50 lei
Bilet regular avans 55 lei
Bilet regular la intrare 70 lei până la ora 01:00 – 80 lei după ora 01:00
Bilet VIP în avans 100 lei
Bilet VIP la intrare 120 lei

Pentru bilete VIP şi rezervări de mese sunaţi la 0733627846.

In the Park 04 – Diynamic Showcase este un eveniment organizat de The Mission.