Demis Roussos va susţine, la cererea publicului, un turneu în România, începând cu data de 1 aprilie 2012. Artistul va concerta în oraşe ca Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Braşov.

Vezi cum a fost la concertul din decembrie al lui Demis Roussos!

Demis Roussos a concertat de multe ori la Bucureşti, în special în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Încântaţi de spectacolul pe care artistul îl oferă, fanii din ţară au cerut ca acesta să concerteze şi alte mari oraşe din România. Pentru turneul din aprilie, Demis Roussos va pregăti un spectacol diferit de cele din Capitală, susţinut în perioada sărbătorilor de iarnă. Fanii vor asculta însă şi cele mai îndragite piese ale artistului, precum „Goodbye my love, goodbye!” sau „Dinata dinata„.

Demis Roussos are o carieră de peste 40 ani şi milioane de discuri vândute în întreaga lume. Artistul a concertat de nenumărate ori în întreaga lume, câştigând simpatia a milioane de fani. Începutul carierei sale a fost în barurile din Atena, unde susţinea mici concerte. Aici a învăţat să cânte la instrumente ca trompetă, pian sau chitară. A devenit cunoscut cu hituri ca „It’s five o’clock„, „Rain and tears” sau „I want to live„.

Program turneu Demis Roussos

Timişoara – află mai multe detalii!
1 aprilie 2012
Sala Olimpia

Iaşi – află mai multe detalii!
3 aprilie 2012
Sala Sporturilor

Sibiu – află mai multe detalii!
5 aprilie 2012
Sala Sporturilor

Braşov – află mai multe detalii!
7 aprilie 2012
Patinoarul Olimpic

Biletele vor fi disponibile începând cu 1 februarie 2012 în reţeaua Biletoo şi online pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro şi www.myticket.ro.