Sala Sporturilor "Transilvania" Sibiu - Concerte Sala Sporturilor "Transilvania" Sibiu - iConcert.ro

Home » Sala Sporturilor "Transilvania" Sibiu

Sala Sporturilor "Transilvania" Sibiu

Sibiu, Str. Octavian Goga nr. 1
Informaţii şi rezervări: 0269 240 862

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Sala Sporturilor "Transilvania" Sibiu

Concertele lunii decembrie 2014 în România


Decembrie, luna în care verbul „a dărui” este cel mai important, vine cu multe cadouri muzicale. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi în prag de Crăciun, câte un bilet la concertele lui Ştefan Bănică sau Ştefan Hruşcă se vor potrivi ca o mănuşă atmosferei de sărbătoare.... 

1 decembrie 2012 – Ziua Naţională a României la Sibiu

Sâmbătă, 1 decembrie 2012, la Sibiu se sărbătoreşte „Ziua Naţională a României„. Pe parcursul întregii zile în oraş vor avea loc o serie de manifestări dedicate Zilei Unirii.  

Turneu Lord Of The Dance în România

UPDATE: Spectacolele de la Sibiu, Iaşi şi Braşov au fost anulate! Află mai multe detalii! În perioada 9-16 octombrie 2012, trupa Lord Of The Dance va susţine un nou turneu în România. Elevii lui Michael Flatley vor urca anul acesta pe scene de la Cluj-Napoca, Sibiu, Bucureşti, Constanţa, Iaşi... 

Concertele lunii martie 2012


Muzica dă tonul primăverii anul acesta. Horia Brenciu, Ştefan Bănică, James Blake, Alessandro Safina, Enrico Macias, Tudor Gheorghe, Viţa de Vie, LaLa Band sau Nigel Kennedy sunt doar o parte din artiştii care îşi vor încânta fanii în prima lună a primăverii.  

Bilete cu 20% mai ieftine pentru turneul Demis Roussos din România

Biletele pentru concertele pe care Demis Roussos le va susţine în Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Braşov vor beneficia de o reducere de 20% din preţ, în perioada 29 februarie 2012-7 martie 2012. Turneul artistului va începe pe 1 aprilie 2012 şi se va finaliza pe 7 aprilie 2012.  

Concert Pepe la Sala Transilvania din Sibiu

Marţi, 6 martie 2012, de la ora 20:00, Pepe va susţine spectacolul „Dansezi de Ziua Femeii” alături de Dragoş Chircu, Andreea Toma şi Valentin Dinu, la Sala Transilvania din Sibiu. Pepe şi prietenii săi vor fi însoţiţi pe scenă de Baletul Dansez Pentru Tine.   

Concert Demis Roussos la Sala Sporturilor din Sibiu – ANULAT

UPDATE: Turneul pe care Demis Roussos urma să îl susţină în Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov, a fost anulat, din cauza problemelor de sănatate ale artistului. Joi, 5 aprilie 2012, marele artist grec de origine egipteană, Demis Roussos, va concerta la Sala Sporturilor din Sibiu. Concertul... 

Demis Roussos va susţine un turneu în România în aprilie 2012

Demis Roussos va susţine, la cererea publicului, un turneu în România, începând cu data de 1 aprilie 2012. Artistul va concerta în oraşe ca Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Braşov.  

Concert BZN la Sala Transilvania din Sibiu

Miercuri, 21 decembrie 2011, începând cu orele 20:00, celebra formaţie olandeza BZN va susţine un extraordinar recital în interiorul Sălii Transilvania din Sibiu.  

Concert ACT la Transilvania Tattoo Expo 2009

Intre 5-7 iunie, in Sibiu are loc primul Festival International de Tatuaje din Romania Transilvania Tattoo Expo, iar in deschidere va concerta trupa ACT.  


Social Media

iConcert.ro