Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Turneul pe care Demis Roussos urma să îl susţină în Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov, a fost anulat, din cauza problemelor de sănatate ale artistului.

Joi, 5 aprilie 2012, marele artist grec de origine egipteană, Demis Roussos, va concerta la Sala Sporturilor din Sibiu. Concertul face parte din turneul pe care Demis Roussos îl va susţine în România.

Află mai multe detalii despre turneul naţional susţinut de Demis Roussos!

După câţiva ani în care a încântat publicul din Bucureşti cu concertele din preajma Crăciunului, Demis Roussos se va întoarce în România pentru a şasea oară, de această data pentru un turneu naţional. Maestrul a pregătit pentru acest şir de concerte un spectacol nou cu multe surprize şi piese noi, interpretate în maniera sa unică. Structura spectacolului va fi cu totul diferită decât cea cu care publicul s-a obişnuit. De pe scenă nu va lipsi orchestra care îl va insoţi pe parcursul întregului turneu, dar şi un decor special creat pentru acest eveniment.

De-a lungul carierei sale de peste 40 de ani a concertat cu nume sonore în muzica internaţională: Nana Mouskouri, Florence Warner sau Drafi Deutscher, câştigând simpatia fanilor de pretutindeni cu piese celebre ca : „Dinata Dinata„, „Goodbye my love goodbye!„, „Rain and tears” sau „My friend the wind„.

Află cum a fost la concertul de Crăciun din 2011!

Bilete Demis Roussos Sibiu

Biletele pentru concertului lui Demis Roussos de la Sala Sporturilor din Sibiu se găsesc la mai multe categorii de preţ:

Categoria VIP: 250 lei
Categoria 1: 200 lei
Categoria 2: 150 lei
Categoria 3: 100 lei
Categoria 4:  50 lei

Biletele sunt disponibile în reţeaua Biletoo şi online pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro şi www.myticket.ro.

Sala Sporturilor: Str. Octavian Goga nr.1, Sibiu