Sâmbătă, 31 Iulie 2010, trupa Taxi va concerta începând cu ora 22:00 la Cafeneaua Actorilor de Vara (Parcul Tineretului) din Bucureşti.

In stilul binecunoscut, Dan Teodorescu şi colegii lui îşi vor vărsa năduful pe criza, pe politicienii incompetenţi, pe ipocriţi, pe învăţătorii din mass media, care ne învaţă cum să ne îmbrăcăm, când să facem dragoste, eventual cu cine, şi, mai ales, ce muzică să ascultăm. De data aceasta Taxi are un reper cultural din care citează cu în…ţelepciune: Tupac.

iConcert.ro
te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 30 Iulie 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat. Va mulţumim pentru participare. Revenim cu numele câştigătorilor!

UPDATE: Câştigătorii concursului sunt Cristea Mirela Daniela si Iuliana Ionita. Felicitări!