Deşi recunosc cu inima pe inimă că le este greu să spună „Cele două cuvinte„, cei de la Taxi au pregătit un concert special de Dragobete în clubul Jukebox din Bucureşti.

Pe 24 februarie Dan Teodorescu şi ai săi colegi îşi aşteaptă fanii în clubul bucureştean pentru a încerca împreună să spună „Te iu……”. În cadrul concertului, Taxi va lansa albumul „Cele două cuvinte”, al nouălea album din cariera trupei.

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 18 februarie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat.

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa la eveniment!

UPDATE: Câştigătoarele sunt Carmina Lifu şi Gherghe Ana Marina! Felicitări!

Foto: www.music-news.ro

Citeşte despre: , ,