Vrei să petreci noaptea de Revelion 2011 într-un mod cu totul şi cu totul special? Ei bine, noi te trimitem într-unul dintre cele mai frumoase palate din Bucureşti, Palatul Ghika, la „The Fresh 2011 Super Vixens„. O petrecere de unde distracţia şi voia bună nu vor lipsi cu siguranţă.

Nici nu au cum să lipsească cu invitaţi ca The Herbaliser (Jake Wherry & Ollie Teeba – Dj Set), care revin la Bucureşti după concertul din cadrul Tuborg Green Fest 2009 şi unul dintre părinţii Detroit House-ului, Terrence Parker. Dacă invitaţii speciali nu te-au convins, îţi mai spunem că de warm-up şi afterparty se vor ocupa Bailele Compadre, Khidja, Rotopercutor, Ufe, Fouchat, Logan & Deeproots.

Te-am convins, nu-i aşa? Tot ce mai ai de făcut acum este să completezi formularul de mai jos şi vei putea câştiga o invitaţie la petrecerea de Revelion 2011. Şi pentru că nu vrem să mergi singur poţi să mai iei pe cineva cu tine pentru că invitaţia este de 2 persoane.

Completează formularul de mai jos până miercuri, 29 decembrie 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga invitaţia pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat!

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa la eveniment!

Update: Câştigătoarea este Botescu Rodica! Felicitări!