Celebrul violonist Nigel Kennedy revine la Bucureşti cu un spectacol grandios, pe care îl va susţine la Sala Palatului pe 2 aprilie 2012, de la ora 19:00.

Află mai multe detalii despre concertul Nigel Kennedy de la Bucureşti!

Nigel Kennedy a mai concertat şi în 2011 în Bucureşti, alături de Damian Drăghici. Concertul din Capitală va avea loc după concertele pe care artistul le va susţine în Cluj-Napoca şi Timişoara. Nigel Kennedy este apreciat pentru performanţele sale din aria muzicii clasice. Însă, artistul a devenit şi mai cunoscut datorită reintrepretării muzicale a unor piese din repertoriul Jimi Hendrix sau The Doors. În prezent, Nigel Kennedy este considerat cel mai bine vândut violonist din toate timpurile.

iConcert.ro şi Vreau Bilet te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până duminică, 1 aprilie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc pentru concertul de pe data de 2 aprilie 2012. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat. Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătoarele sunt Neacsu Luiza Florentina şi Labau Marina Teodora! Felicitări!

Notă: Primele două numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.maticanaiselenici.com