UPDATE: Concertul Mandinga de pe 31 mai 2012 a fost amânat, drept urmare pentru moment înscrierile la acest concurs au fost sistate. Concursul va reîncepe în perioada dinaintea evenimentului, înscrierile deja făcute râmânând valabile.

Cei zece ani de carieră ai trupei Mandinga vor fi sărbătoriţi pe 31 mai 2012 printr-un show pe care trupa îl va susţine în Grădina de Vară a parcului Herăstrău din Bucureşti. Concertul va coincide şi cu lansarea albumului „Club de Mandinga” şi va fi primul show al trupei după revenirea de la ediţia din acest an a concursului Eurovision.

Află detalii despre concertul Mandinga!

Mandinga s-a diferenţiat  pe piaţa muzicală românească prin abordarea unică a stilului latino. Piese ca „Soarele meu„,”Donde„, „Goochi” şi mai nou „Zaleilah” au cucerit topurile şi le-au adus celor de la Mandinga o mulţime de fani. Pe 31 mai, cei 10 ani pe care trupa i-a petrecut pe scenă vor fi sărbătoriţi printr-un show plin de surprize.

iConcert.ro şi Cat Music te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 31 mai 2012, ora 10:00 şi poţi câştiga una dintre cele cinci invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Foto: www.facebook.com