Acest eveniment a avut loc in data de 31 May 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile concertul Mandinga de la Grădina de vară Herăstrău din Bucureşti a fost amânat. Află mai multe detalii!

Joi, 31 mai 2012, de la ora 19:30, la Grădina de Vară Herăstrău din Bucureşti trupa Mandinga organizează un show de zile mari cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate muzicală.

Iniţial concertul fusese programat pentru data de 14 martie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti, dar a fost reprogramat ulterior din cauza unor probleme tehnice.

Cunoscută drept una dintre cele mai bune trupe de live din România, Mandinga a reuşit să combine muzica latino şi dansul într-o manieră cu adevărat originală. Formaţia Mandinga este reprezenatanta României la concursul internaţional de muzică, Eurovision 2012, după ce a primit voturile majoritare ale publicului în etapa naţională.

Nu ne vine să credem că au trecut deja 10 ani, dar în acelaşi timp nu îmi vine să cred cât de multe a realizat Mandinga în deceniul ăsta. Suntem perfect conştienţi că aniversarea de 10 ani se datorează fanilor noştri, aşa că nu puteam concepe aniversarea fără ca ei să ne fie alături„, declară Alex, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Concertul va avea două părţi: prima parte va conţine un video cu cele mai importante momente Mandinga din cei 10 ani de existenţa, dar şi prestaţii live alături de artişti precum Biu Marquetti şi Alexander Martinez care au colaborat cu trupa de-a lungul timpului.

În cea de-a doua parte a concertului, fanii trupei vor avea ocazia să vadă noul concept Mandinga numit „Club de Mandinga” menit să aducă atmosfera de club indiferent de locaţie. Reţetă de success a acestui nou proiect este dată de interpretarea inedită şi fresh a celor mai îndrăgite piese ale trupei cât şi de coregrafii impresionante.

Bilete Mandinga

Pentru concertul aniversar de 10 ani Mandinga din Bucureşti, biletele se găsesc la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro.

Categoria VIP: 150 lei
Bilet loc sectoare: 50 lei

Cumpara bilet