Lady Gaga va susţine primul său concert în Bucureşti pe 16 august 2012. Artista care în ultimii ani a cucerit topurile muzicale din toată lumea cu piese ca „Poker Face„, „Bad Romance„, „Telephone” sau „Alejandro” va urca pe scena din Piaţa Constituţiei în faţa miilor de fani ce o aşteaptă nerăbdători. Concertul care face parte din turneul „The Born This Way Ball” îi va avea ca invitaţi speciali pe The Darkness şi Lady Starlight

Află mai multe detalii despre concertul Lady Gaga!

http://www.youtube.com/watch?v=iDjecwuQtRw

iConcert.ro şi Emagic te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 14 august 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare! 

Câştigătorii sunt Ghiţă Roxana şi Cristina Rotaru! Felicitări!