Acest eveniment a avut loc in data de 16 Aug 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Deşi iniţial concertul fusese programat pe Arena Naţională, acesta a fost mutat în Piaţa Constituţiei. Află mai multe detalii!

Joi, 16 august 2012, Piaţa Constituţie din Bucureşti va găzdui primul concert susţinut în ţara noastră de celebra Lady Gaga. Evenimentul este organizat de Emagic şi face parte din turneul „The Born This Way Ball” ce promovează cel mai recent album al artistei, „Born This Way”.

Câştigă invitaţii la concertul Lady Gaga de la Bucureşti!

Deşi a cochetat de mică cu muzica, pentru Stefani Germanotta succesul a venit o dată cu transformarea în Lady Gaga şi lansarea primului album „The Fame”, în 2008. Piese ca „Just Dance” şi „Poker Face” au ocupat săptămâni la rând primul loc în topurile muzicale din toată lumea şi au făcut din tânara newyorkeză un fenomen. Au urmat două albume ale căror vânzări au depăşit aşteptările tuturor: „The Fame Monster” (2009) şi „Born This Way” (2011) şi două turnee „The Fame Ball Tour” şi „The Monster Ball Tour” care au uimit întreaga lume prin spectaculozitate.

În doar patru ani de carieră, Lady Gaga a vândut peste 23 de milioane de albume şi 64 de milioane de single-uri în toată lumea devenind unul dintre cei mai bine vânduţi muzicieni din istorie. Lady Gaga a câştigat atenţia şi respectul nu doar a fanilor, dar şi a întregii industrii muzicale internaţionale care a recompensat-o cu o mulţime de premii şi distincţii. Personalitatea sa unică, stilul său vestimentar ieşit din comun şi milioanele de materiale discografice vândute la nivel mondial şi apariţiile sale extrem de controversate au făcut din Lady Gaga unul dintre cei mai influenţi artişti ai acestei generaţii.

The Darkness şi Lady Starlight invitaţi speciali

The Darkness este una dintre cele mai interesante şi promiţătoare trupe ale glam rock-ului britanic. Trupa a fost înfiinţată în 2000 şi trei ani mai târziu îşi lansa albumul de debut „Permission to Land„.  „I Believe in a Thing Called Love” şi „Growing on Me” sunt doar două dintre piesele de pe acest material care s-au dovedit a fi extrem de bine primite de public. În 2005 lansau un nou material discografic, pentru ca în anul următor trupa să între într-o pauză. Vestea reunirii The Darkness a venit în 2011, iar fanii lor au umplut până la refuz sălile de spectacol. Trupa va lansa un nou album în vara acestui an, primul după opt ani.

Lady Starlight a fost una dintre persoanele care i-au influenţat într-un mod extrem de puternic cariera celei ce a devenit Lady Gaga. Cele două au început să colaboreze în 2007 când duo-ul lor „Lady Gaga and the Starlight Revue” a început să atragă atenţia publicului prin combinaţia inedită de pop marca Lady Gaga şi glam rock în stilul Lady Starlight.

Bilete Lady Gaga

Biletele Lady Gaga pentru concertul de la Bucureşti vor fi disponibile începând cu 27 aprilie 2012 şi au preţuri cuprinse între 150 şi 475 lei, acestea fiind disponibile la mai multe categorii, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Gazon A (în picioare) – 345 lei
Gazon B (în picioare) – 150 lei
Gazon C  (în picioare) –  70 lei (până pe 6 august), 90 lei (între 7 şi 15 august) şi 110 lei (în ziua evenimentului)
Pe scaune 185, 245, 275, 315, 325 şi 475 lei (vezi harta locurilor)
Tribuna oficială (locuri limitate) – 695 lei

Biletele se pot achiziţiona online de pewww.myticket.ro, urmând să fie disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta.