UPDATE: Concertul Lady Gaga de la Bucureşti a fost mutat în Piaţa Consituţiei. Află mai multe detalii!

Biletele pentru concertul pe care Lady Gaga îl va susţine la Bucureşti pe Arena Naţională în Piaţa Constituţiei la 16 august 2012, se pun în vânzare vineri, 27 aprilie 2012. Preţul unui bilet este curpins între 150 şi 475 lei, acestea fiind disponibile la mai multe categorii, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Fanii Lady Gaga care vor să fie cât mai aproape de artistă îşi pot cumpăra bilete la Gazon A, la preţul de 345 lei sau la Gazon B, la preţul de 150 lei, pentru ambele categorii locurile vor fi în picioare. Pe scaune, locurile costă 185, 245, 275, 315, 325 şi respectiv 475 lei, iar locurile în număr limitat de la tribuna oficială, cu fotolii de piele, se vând la preţul de 695 lei.

Biletele pentru concertul Lady Gaga din România se pot achiziţiona online de pe www.myticket.ro, urmând să fie disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta, au anunţat Emagic, organizatorii concertului Lady Gaga de la Bucureşti.

Concertul din România al artistei este cel de-al doilea show confirmat în turneul său european, după cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele ţări din sud-estul Europei incluse în turneul mondial „The Born This Way Ball”. Este cel de-al treilea turneu din cariera artistei, iar Lady Gaga va pregăti fanilor un nou concept, o nouă scenă şi o nouă producţie.

Lady Gaga va interpreta atât hit-urile de pe cel mai recent album, „Born This Way”, dar şi piese de pe albumele mai vechi, „The Fame” şi „The Fame Monster”. The Darkness şi Lady Starlight vor deschide concertele Lady Gaga din Europa.

Harta biletelor Lady Gaga