Concertul de pe 16 august 2012 al artistei din Statele Unite se mută în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, anunţă organizatorii. Lady Gaga trebuia iniţial să concerteze pe Arena Naţională, însă considerente de ordin logistic au dus la schimbarea locului de desfăşurare.

Conform organizatorilor, Live Nation şi Emagic, modificarea de locaţie a venit ca urmare a faptului că pregătirea producţiei necesită „mult mai mult timp decât cel preconizat iniţial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo-FC Barcelona, programat cu doar câteva zile înainte de concert„.

Noua locaţie va permite amenajarea tribunelor, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja. Organizatorii au două veşti bune pentru fanii Lady Gaga. Prima ar fi aceea că se vor păstra categoriile de preţ iniţiale pentru biletele cu loc, acestea vor fi însă mai aproape de scenă.

Cea de-a doua veste este că organizatorii au decis crearea unei noi categorii de bilete. Aceasta poartă denumirea de „Gazon C”, iar preţurile biletelor sunt diferite în funcţie de data achiziţionari, astfel: 70 lei (până pe 6 august), 90 lei (între 7 şi 15 august) şi 110 lei (în ziua evenimentului).

Preţurile biletelor pentru acest eveniment variază între 70 şi 695 lei şi vor fi disponibile pe www.myticket.ro.

Concertul de pe 16 august este primul pe care artista îl susţine în România. Acesta face parte din turneul „The Born This Way Ball” şi îi va avea ca invitaţi speciali pe The Darkness şi Lady Starlight.