Eric Martin, vocea de pe piese ca “Wild World” sau “To be with you” ale trupei Mr. Big, revine la Bucureşti pe 29 martie 2013. iConcert.ro îţi oferă trei invitaţii duble la show-ul acustic ce va avea loc în Hard Rock Cafe.

Află mai multe detalii despre concertul Eric Martin de la Bucureşti!

Completează formularul de mai jos până joi, 28 martie 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt Crişan Octavian Iulian şi Purdel Samuel! Felicitări!


Eric Martin a devenit cunoscut alături de colegii săi de la Mr. Big în anii ’80. Muzicianul american a colaborat de-a lungul timpului cu artişti ca Michael Bolton, Laura Branigan sau Europe şi în cei peste 30 de ani de carieră a lansat o serie de materiale discografice apreciate de fanii săi din toată lumea.

În cadrul aceluiaşi turneu, Eric Martin va concerta şi la Sibiu şi Constanţa.