Acest eveniment a avut loc in data de 29 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 29 martie 2013, începând cu ora 21:00, Eric Martin (Mr. BIG) va susţine un concert special acustic în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Află cum a fost la ultimul recital Eric Martin de la Bucureşti!

Muzicianul american Eric Martin a devenit cunoscut în anii ’80 ca lider al trupei de hard/glam rock Mr. Big. Succesul internaţional a venit o dată cu lansarea hiturilor „Wild World” sau „To be with you”, însă artistul are o carieră muzicală ce se întinde pe parcursul a 30 de ani, perioadă în care a lansat mai multe materiale discografice ca artist solo sau a colaborat cu trupe precum The Tak Matsumoto Group (un super grup format din membri ai unor trupe din lumea întreagă) alături de care a şi scos album în anul 2004 intitulat „TMG I„.

Eric Martin a fost invitat de artişti precum Michael Bolton, Laura Branigan sau Europe pentru a apărea pe albumele lor, a colaborat cu compozitorul de muzică pentru jocurile video Jun Senoue, iar vocea lui poate fi ascultată pe coloana sonoră a unor filme precum „Iron Eagle” (1986) sau „Teachers” (1984).

Cunoscutul artist din New York a mai fost prezent la Bucureşti şi în cadrul concertului „VUNK la Polivalentă” şi a after-party ce a urmat show-ul în noiembrie 2012.

Bilete Eric Martin în Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul lui Eric Martin din Hard Rock Cafe se pot achiziţiona:

– online pe www.iabilet.ro la preţul de 70 lei pentru biletele cu loc la masă sau 90 lei pentru biletele VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

– la Hard Rock Cafe, la preţul de 80 lei pentru biletele cu loc la masă sau 100 lei pentu biletele VIP.

Plata pentru biletele achiziţionate online de pe www.iabilet.ro se poate face:

– cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail. Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta direct la locaţia cu smartphone-ul direct la intrare.

– ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plată. Cei care aleg aceaste modalităţi de plată sunt rugaţi să sune la 021 209 56 72 (între orele 09-18:00 de Luni până Vineri).