Pe 13 august 2011, trupa Deftones va concerta la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul primei ediţii a Alternative Summer Day. Californienii de la Deftones se mândresc cu nu mai puţin de 5 milioane de albume vândute şi o mulţime de fani în toată lume în faţa cărora au susţinut mii de concerte.

Alături de câştigătorii premiului Grammy pentru „Best Metal Performance” în 2001, pe scena din Parcul Carol vor urca şi Implant pentru Refuz, Paraziţii, Luna Amară şi White Walls.

Află mai multe despre concertul Deftones de la Bucureşti!

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 9 august 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.
Concursul s-a încheiat. Vă mulţumim pentru participare.

Câştigătorii sunt Danci Cristiana şi Zota Iulia Alexandra! Felicitări!

Foto: www.facebook.com