Luni, 31 Mai 2010, celebra trupă a lui Michael Flatley va susţine două reprezentaţii, cu începere de la orele 16:00 şi 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti.

În al 14-lea an consecutiv de turneu, trupa coordonată de celubrul Michael Flatley revine la Bucureşti pentru două reprezentaţii. Inspirat din folclorul irlandez, spectacolul ilustrează lupta dintre bine şi rău într-o împletire a muzicii cu luminile şi cu efectelor pirotehnice. Zeci de dansatori, care poartă costume colorate, de la cele mai vii culori precum roz şi verde, la gri şi negru „se vor lupta” pe scena Sălii Palatului într-un spectacol deosebit.

iConcert.ro şi Project Events te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 29 Mai 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga o invitaţie dubla pentru reprezentatia de la ora 16 :00. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat. Va mulţumim pentru participare!

Câştigătoarea invitaţiei duble este: Bucioaca Niculina. Felicitări!