Pe 28 octombrie 2012, celebra trupă olandeză BZN îşi va încânta fanii la Bucureşti cu piese precum „Blue Eyes, Blue Eyes„, „Dance Dance” sau „Mon Amour„. iConcert.ro şi Project Events îţi oferă două invitaţii pentru două persoane la evenimentul ce va avea loc la Sala Palatului.

Află mai multe detalii despre concertul BZN de la Bucureşti!

Completează formularul de mai jos până vineri, 26 octombrie 2012, ora 10:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane la Categoria I (250 lei fiecare) puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare! Câştigătorii sunt Nicolae Barbu şi Mihai Ene! Felicitări!


Considerată cea mai importantă trupă olandeză a tuturor timpurilor, BZN sau Band Zonder Naam, în traducere „trupa fără nume”, are o poveste care a început în urmă cu mai bine de 40 de ani. Cu un stil pop-rock, cu influenţe britanice, BZN a înregistrat peste 400 de piese de-a lungul timpului.

Olandezii au la activ nenumărate albume care s-au vândut în peste 40 de milioane de exemplare la nivel mondial. Iar la prima apariţie la Bucureşti ei vor susţine două reprezentanţii de la 16:00 şi 20:00 astfel încât toţi cei care îşi doresc să îi vadă live să poată face acest lucru.