Acest eveniment a avut loc in data de 23 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 23 mai 2012, începând cu ora 19:00, Tudor Gheorghe va susţine la Sala Palatului din Bucureşti o nouă reprezentaţie a spectacolului „Vremea nemâniei”.

De la primul recital din anul 1969, artistul a cucerit publicul prin valoarea spectacolelor sale, a temelor abordate, a mesajelor transmise, iar  „Vremea nemâniei” nu face notă discordantă. Spectacolul din data de 23 mai 2012 este construit pe suportul poetic al celui care a fost Grigore Vieru şi promovează “întoarcea la valorile esenţiale”.

Tudor Gheorghe va fi acompaniat pentru această ocazie de orchestra Arkadia din Chişinău condusă de dirijorul şi orchestratorul Marius Hristescu. Spectacolul promite a fi încântător, puternic şi răscolitor, aşa cum numai menestrelul românilor de pretutindeni, domnul Tudor Gheorghe, reuşeşte să realizeze.

Bilete Tudor Gheorghe – „Vremea nemâniei”

Biletele pentru concertul „Vremea nemâniei” sunt disponibile la următoarele preţuri:

VIP: 160 lei
Categoria I: 130 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 70 lei
Categoria IV: 50 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro şi în reţelele Eventim şi Vreau Bilet (Unirea Shopping Center etj.2, Str. Moise Nicoara nr.18 şi la Sala Palatului).