Acest eveniment a avut loc in data de 27 Jan 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 27 ianuarie 2015, de la ora 19:00, suedezii de la Sabaton vor susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere vor concerta: Delain, Battle Beast, Aura şi RoadKill Soda.

Programul evenimentului:

18:45 – Acces
19:00 – RoadKill Soda
19:30 – AURA
20:00 – Battle Beast
21:45 – Delain
22:00 – Sabaton

Pentru cei care au achiziţionat bilete Meet & Greet, programul li se va comunicat pe email de către organizatori.

Sabaton, una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe din noul val de power metal vor lansa la Bucureşti cel mai recent album al trupei „Heroes” în cadrul unui show aşteptat cu mare interes de comunitatea rock de la noi din ţară. Fanii trupei vor putea asculta atât piese de cel mai recent album, cât şi hiturile care i-au consacrat: „Primo Victoria”, „Back in control”, „Masters of the World”, „Uprising” sau „The Price of a Mile”.

Delain, trupă olandeză de simfonic metal, ce a colaborat de-a lungul timpului cu nume importante din zona metalului: Nightwish sau Within Temptation revin în România după concertul susţinut în ţara noastră în 2012 în cadrul festivalului ARTmania de la Sibiu. Pentru concertul de la Bucureşti, setlistul trupei va conţine piese de pe cel mai recent material discografic, alături de piese care i-au făcut celebri „April Rain”, „Get The Devil Out Of Me”, „See Me In The Shadow” sau „(Deep)Frozen”.

Battle Beast trupă de heavy metal/power metal s-au înfiinţat în 2008 în Finlanda, formaţia reuşind într-un timp scurt să atragă atenţia atât a presei de specialitate, cât şi a publicului, prin prestaţiile lor energice.

Bilete Sabaton la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Sabaton din 27 ianuarie 2015 de la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ
Heroes Circle 85 lei SOLD OUT
Acces General 75 lei cumpără bilete

Dacă concertul nu va fi sold out, biletele se vor putea achiziţiona şi de la intrare.

Accesul în spaţiul de concert va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Părăsirea perimetrului concertului după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Puteţi ieşi dar nu mai puteţi intra.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid.

Reguli de acces

Organizatorii roagă pubicul să nu vina la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata concertelor. Accesul cu lanţuri, brăţări este permis.

Arenele Romane dispune de garderobă.

Organizatorii roagă publicul să nu fumeze în cort, se poate fuma la intrarea în cort pe unde se face accesul sau afară.

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi sendvişuri vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane. Un jeton va avea preţul de 5 lei.

Trupele vor veni cu o ofertă bogată de merchandise, iar Sabaton vor prezenta în premieră tricoul făcut special pentru România în număr foarte limitat.

harta-sabaton