- Concerte - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Delain

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Delain

FOTO: METALHEAD Awards 2016 la Arenele Romane din Bucureşti

Delain, Sirenia, Bucovina şi Between Colors au concertat la METALHEAD Award 2016, eveniment ce a avut loc la Arenele Romane, pe 28 ianuarie 2017. Urmăreşte galeria foto de la METALHEAD Awards 2016 la Arenele Romane din Bucureşti!  

METALHEAD Awards 2016 la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 28 ianuarie 2017, de la ora 19:00, are loc gala de decernare a premiilor METALHEAD Awards 2016 la Arenele Romane din Bucureşti. Delain, Sirenia, Bucovina şi Between Colors vor susţine concerte în cadrul evenimentului.  
28 Jan 2017     ,

FOTO: METALHEAD Meeting 2016 la Arenele Romane din Bucureşti

Cea de-a cincea ediţie a festivalului METALHEAD Meeting a avut loc la Arenele Romane din Bucureşti, între 3 şi 5 iunie 2016. În prima zi au urcat pe scenă trupele Mantar, Delain, Dragonforce, Fear of Domination, Melancholy şi Kreator. Vezi galeria foto de la prima zi a festivalului METALHEAD... 

Concertele lunii iunie 2016 în România

Vara debutează în forţă din punct de vedere muzical. Concerte ale unor nume importante ale scenei internaţionale, precum Maroon 5, André Rieu şi Beth Hart, alături de legende care au scris istorie în muzica rock: The Hollywood Vampires, Queen & Adam Lambert sunt pe lista evenimentelor de... 

METALHEAD Meeting 2016

În perioada 3-5 iunie 2016, Arenele Romane din Bucureşti vor găzdui cea de-a cincea ediţie a festivalului METALHEAD Meeting. Cu un program ce se va intinde pe parcursul a trei zile, cu headlineri pentru toate gusturile, METALHEAD Meeting promite rockerilor un weekend intens.  
3 Jun - 5 Jun 2016     ,

RECENZIE: Sabaton – eroi pentru o seară explozivă la Arenele Romane din Bucureşti (FOTO)

Sabaton a revenit în Bucureşti, cu un show plin de forţă şi lumini, la Arenele Romane, în seara de 27 ianuarie 2015. De această dată, concertul suedezilor a făcut parte din turneul „Heroes On Tour”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic al trupei – „Heroes”.  

FOTO: Sabaton la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa Sabaton a revenit în concert la Bucureşti, pe 27 ianuarie 2015, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, „Heroes”. În deschiderea suedezilor pe scena de la Arenele Romane au mai urcat: Delain, Battle Beast, AURA şi RoadKill Soda. Vezi galeria foto de la concertul... 

Concert Sabaton la Arenele Romane din Bucureşti

Marţi, 27 ianuarie 2015, de la ora 19:00, suedezii de la Sabaton vor susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere vor concerta: Delain, Battle Beast, Aura şi RoadKill Soda.  
27 Jan 2015     ,

Delain şi Battle Beast vor deschide concertul Sabaton din Bucureşti

Primele trupe anunţate pentru deschiderea concertului Sabaton, pe 27 ianuarie 2015, sunt Delain şi Battle Beast. Încă două trupe locale vor fi selectate cât de curând pentru a completa afişul concertului susţinut de suedezi la Turbohalle, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent... 

RECENZIE: ARTmania 2012, muzică bună şi atmosferă sibiană (POZE)

ARTmania 2012 a adunat la Sibiu peste 12.000 de iubitori ai muzicii rock pentru două zile de concerte extraordinare ce s-au desfăşurat în Piaţa Mare şi în Piaţa Mică din Sibiu.