- Concerte - iConcert.ro

Home » AURA

AURA

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu AURA

FOTO: Legal Rock la Arenele Romane din Bucureşti

Grimus, ZOB, Trooper, AURA, Bucium, Tudor Turcu & Band şi The R.O.C.K. au cântat pe scena Arenelor Romane, pe 13 noiembrie 2015, pentru victimele din clubul Colectiv. Gazda evenimentului a fost Cristi Hrubaru. Vezi galeria foto de la concertul Legal Rock la Arenele Romane din Bucureşti!  

FOTO: METALHEAD Meeting 2015

Satyricon, Dark Funeral, Bloodbath, Amorphis, The Sirens, Triptykon, Heidevolk, Cruachan, Primordial, Lacrimas Profundere, Cargo, KISS Forever, Wind Rose, Dark Funeral, Arcanorum Astrum, Aura, Bucovina, Antimatter, alaturi de multe alte trupe, au urcat pe scena METALHEAD Meeting 2015 timp de 4 zile,... 

RECENZIE: Sabaton – eroi pentru o seară explozivă la Arenele Romane din Bucureşti (FOTO)

Sabaton a revenit în Bucureşti, cu un show plin de forţă şi lumini, la Arenele Romane, în seara de 27 ianuarie 2015. De această dată, concertul suedezilor a făcut parte din turneul „Heroes On Tour”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic al trupei – „Heroes”.  

FOTO: Sabaton la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa Sabaton a revenit în concert la Bucureşti, pe 27 ianuarie 2015, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, „Heroes”. În deschiderea suedezilor pe scena de la Arenele Romane au mai urcat: Delain, Battle Beast, AURA şi RoadKill Soda. Vezi galeria foto de la concertul... 

Girls 4 Metal în Club Colectiv din Bucureşti

Joi, 22 ianuarie 2015, de la ora 20:00, în Club Colectiv din Bucureşti are loc unul dintre cele mai importante evenimente dedicate metalului feminin românesc, Girls 4 Metal. Pe scenă vor urca Aura, Awake şi StoneLight.  
22 Jan 2015     ,

Concert Sabaton la Arenele Romane din Bucureşti

Marţi, 27 ianuarie 2015, de la ora 19:00, suedezii de la Sabaton vor susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere vor concerta: Delain, Battle Beast, Aura şi RoadKill Soda.  
27 Jan 2015     ,

Concert Cargo – Noaptea Vrăjitoarelor la Arenele Romane din Bucureşti

Joi, 30 octombrie 2014, începând cu ora 19:00, Cargo va susţine un concert la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Cea mai titrată trupă românească de rock a ultimului deceniu va întâmpina spiritele din seara de Halloween în cadrul evenimentului premieră „Noaptea Vrăjitoarelor”.... 
30 Oct 2014     ,

Festivalul In Transylvania 2014

În perioada 10-13 iulie 2014, în zona turistică Sâmbăta – Draguş din Ţara Făgăraşului, judeţul Braşov, se va desfăşura prima ediţie de In Transylvania, primul festival din România organizat pe o pârtie de schi, un mix bun de muzică, teatru, activităţi de aventură şi competiţii... 
10 Jul - 13 Jul 2014     ,

Manowar Official Fan Release Party – „Kings of Metal MMXIV” în The Silver Church din Bucureşti

Miercuri, 7 mai 2014, începând cu ora 19:00, The Silver Church din Bucureşti găzduieşte evenimentul ce va marca în România, lansarea albumului trupei Manowar, „Kings of Metal MMXIV”.  
7 May 2014     ,

Concert AURA – lansare „The Rock Chick” în The Silver Church din Bucureşti

Joi, 20 martie 2014, începând cu ora 20:00, proiectul rock AURA va concerta în The Silver Church din Bucureşti pentru a lansa albumul intitulat „The Rock Chick”.  
20 Mar 2014     ,