Acest eveniment a avut loc in data de 17 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: 19.02.2013 18:50 – Concertul trupei Ricchi e Poveri ce urma să aibă loc marţi, 26 februarie, la Sala Palatului, s-a reprogramat pentru 17 martie, ora 20:00, la aceeaşi locaţie. Află mai multe detalii!

Marţi, 26 februarie 2013 Duminică, 17 martie 2013, începând cu ora 20:00, trupa italiană Ricchi e Poveri va susţine un concert de excepţie la Sala Palatului din Bucureşti.

Ricchi e Poveri este o formaţie de muzică pop din Italia, apărută în anii ’60. Având la activ peste 20 de milioane de discuri vândute, trupa italiană vine în România pentru a-şi încânta publicul cu meldoii celebre precum „Mamma Maria”, „Che sara”, „Voulez-vous danser”, „Dimmi quando”, „Parla con cuore”, „Séra porque te amo” şi multe altele.

Trioul, format din Franco Gatti, Angela Brambati şi Angelo Sotgiu, s-a consacrat la Festivalul de la SanRemo, ediţia 1970. Festivalul de debut al trupei i-a asigurat succesul, în prezent formaţia având 19 albume de studio. Opt ani mai târziu Ricchi e Poveri a reprezentat Italia la Eurovision, cu melodia „Questo amore”, cu care s-au situat pe locul 12.

Ricchi e Poveri va oferi la Sala Palatului din Bucureşti o atmosferă plină de energie şi de voie bună, amintind publicului de petrecerile anilor ’70-’90.

Bilete Ricchi e Poveri la Bucureşti

Biletele pentru concertul Ricchi e Poveri de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete
Categoria IV 60 lei cumpără bilete

Evenimentul este organizat de Music Event, cei care s-au ocupat anul trecut de concertele Gianni Morandi şi Toto Cutugno de la Bucureşti.